55 starka röster: en antologi av kvinnor från jordens alla hörn

Bästa läsare, du håller nu i en bok som började som en idé, blev ett projekt och idag utgör nätverket Global. Vi som är med i boken har gjort olika resor: klassresor, utbildningsresor, fysiska resor från en världsdel till en annan och resor från förtvivlan till hopp. Våra levnadshistorier utgör en fantastiskt stor, brokig och viktig erfarenhet som vi nu har samlat i en antologi. Vi vet att det går att bli framgångsrik som kvinna i Sverige, oavsett varifrån man kommer eller vilka hinder man har mött. Vi är beviset på det.

151 SEK 189 SEK
I lager
ISBN : 9789189484122
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

Bästa läsare,


Du håller nu i en bok som började som en idé, blev ett projekt och idag utgör nätverket Global. Vi som är med i boken har gjort olika resor: klassresor, utbildningsresor, fysiska resor från en världsdel till en annan och resor från förtvivlan till hopp. Våra levnadshistorier utgör en fantastiskt stor, brokig och viktig erfarenhet som vi nu har samlat i en antologi. Vi vet att det går att bli framgångsrik som kvinna i Sverige, oavsett varifrån man kommer eller vilka hinder man har mött. Vi är beviset på det.


Med denna bok skapar vi ett verktyg inom jämställdhet, integration och samhälls- och företagsutveckling. Boken består av unikt material skapat av förebilder som kan inspirera andra att våga satsa på sin utveckling med kunskapen om att det ibland kan gå fort och enkelt, och ibland långsamt och mödosamt. Det gäller att fortsätta oavsett.

ISBN : 9789189484122
Format : 150.00 X 200.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 192
Utgivningsdatum : 2022/05/27
Författare : Roya Mosleh
Write Your Own Review
Du recenserar:55 starka röster: en antologi av kvinnor från jordens alla hörn
Your Rating