Ge ut en bok hos Vulkan -
Din professionella partner

Att ge ut en bok med Vulkan är enkelt –
vi är experter på bokutgivning

Spara pengar - välj rätt bokpaket

Att ge ut en bok via Vulkan är enkelt – vi är experter på bokutgivning

Förutom att du spar tid som du kan lägga på roligare saker än att till exempel leta tryckeri, formgivare och erfarna korrekturläsare så sparar du också en betydande summa på att låta oss sköta hela bokprojektet. I vår paketväljare finner du en översiktlig genomgång av våra populäraste bokpaket. I väldigt korta ordadrag beskriver vi det viktigaste som ingår i paketet.

Vad säger våra kunder om oss?

Jag har publicerat två böcker det sista halvåret med Vulkans hjälp. Vad jag har uppskattat mest är den snabba hanteringen och det professionella handlaget vad gäller omslag och grafisk utformning.

Gunnar Sommestad

Svenska resan av Gunnar Sommestad

Vad säger våra kunder om oss?

Jag uppskattade verkligen den helhetslösning som ”Deluxepaketet” erbjöd. Professionell hantering i alla steg av processen och alltid snabba svar på alla frågor.

Sven Ohlman

Stockholmshändelserna av Sen Ohlman

Vad säger våra kunder om oss?

Jag är mycket nöjd med samarbetet med Vulkan. Det har löpt friktionsfritt och fint.

Magnus Ljunggren

Rysk kulturmosaik. 200 miniatyrer 1988 - 2018 av Magnus Ljunggren

Vad säger våra kunder om oss?

Jag är jättenöjd, fem på en femgradig skala, med Vulkans och Ida Larssons arbete med min bok! Allt rätt gjort och alla tidsangivelser uppfyllda, mejl har besvarats omgående i samtliga fall! Stort tack, jag kommer att varmt rekommendera Vulkan!

Sten De Geer

I skärningspunkten mellan juridik och politik av Steen De Geer

Vad säger våra kunder om oss?

Jag tyckte samarbetet var mycket bra och är supernöjd :)

Modou Bah

Frihetsberövad av psykiatrin av Modou Bah

Vad säger våra kunder om oss?

Samarbetet med Vulkan har fungerat alldeles perfekt. Det var särskilt viktigt för mig som aldrig tidigare publicerat något. Helnöjd!

Lars Höglund

Mitt liv i skolans tjänst av Lars Höglund

Vad säger våra kunder om oss?

Måste bara få berömma er på Vulkan och i synnerhet dig (Ida Larsson) för ett väldigt proffsigt och trevligt bemötande, har rekommenderat er vidare till ytterligare två "skrivbordsförfattare" som börjat överväga att trycka sina böcker efter att ha sett hur bra ni har hjälpt mig.

Emma Ivarsson

Rälsbrott av Emma Ivarsson

Vad säger våra kunder om oss?

Professionell hjälp och stöd till mycket överkomliga priser. Personlig kontakt som kan ge goda råd. Jag är numera tacksam att ingen förlag antog mitt manus. Boken blev mycket bättre med Vulkanmedia som utgivare. Och boken blev min helt egen. 

Erik Erichsen

Rebellkirurgen

Vad säger våra kunder om oss?

En plan, som har legat och grott under en längre tid, har just förverkligats tack vare bokplattformen Vulkan. Där har jag fått all upptänklig hjälp, massor av goda råd och förstklassig hantering av mitt ärende. Resultatet, min och Helena Erikssons bok "Alva trollar”, har just publicerats och motsvarar till etthundra procent våra förväntningar.

Kristina von Unge

Alva trollar av Kristina von Unge

Vad säger våra kunder om oss?

Jag är mycket nöjd med att ha arbetat med er och med slutresultatet av boken. Jag har ställt många frågor, haft många synpunkter och krav, som ni snabbt besvarat och åtgärdat. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med vårt samarbete och med slutresultat av boken.

Hans Nilsson

Kalmarslättens son

Vad säger våra kunder om oss?

Vulkan tog ansvaret, inget snack! 500 ex av min bok "Läs och Res" trycktes och levererades. Men, de hade skickat fel version till tryckeriet! Kostnad 75 000 kr. De bad mig makulera böckerna och tryckte om hela upplagan. Utan snack! Nu blev det både rätt och bra. Dessutom är alla sålda.

Christian Jutvik

Läs & res och Jaktkritik av Christian Jutvik

Vad säger våra kunder om oss?

Nu är det så här att jag har lyssnat på hela boken Strumpstickebarnet två gånger på rad. Jag är så inne i helvete nöjd och Sebastian Karlsson läser så otroligt bra. Han kunde verkligen leva in i min berättelse, det var som om det var han själv som hade upplevt mitt galna liv.

Sten Ridderland

Strumpstickebarnet

Vulkan är en bokplattform som kopplar samman författare, läsare och återförsäljare. Vulkan är din one-stop shop!

Att ge ut en bok med Vulkan är enkelt – vi är experter på bokutgivning

Vulkan har hjälpt tusentals personer att förverkliga sin författardröm. Oavsett om du är helt ny och filar på ditt första bokmanus eller om du gett ut böcker tidigare, så passar Vulkan dig och dina specifika behov. Gör din egen bok - vi hjälper dig med hela processen.

Alla bär på en berättelse - vi hjälper dig att ge ut din

Har du några frågor?

Från manus till publicerad bok

Så funkar det

Första kontakt

Din bok skapas

Om du producerar din bok genom t.ex. Författarpaketet så ger vi ge dig konkurrenskraftiga priser för publicering och tryck.

Din bok publiceras

Vi publicerar din bok i Vulkans butik och hos en rad andra näthandlare som t.ex. Adlibris och Bokus. Den blir också tillgänglig för traditionella bokhandlare. Du kan själv välja genom vilka kanaler boken ska säljas och vad den ska kosta. Vi rekommenderar starkt att du ger ut din bok i alla format: papper, e-bok och ljudbok. I Författarpaketet Komplett ingår utgivning i alla format. 

Din bok säljs och du tjänar pengar

Din bok säljs och du tillgodoräknar dig försäljningsersättning per sålt exemplar – förutom att kunna titulera dig författare kan du även börja tjäna pengar på ditt författarskap!

Boken når läsaren via

Fem anledningar att välja Vulkan

Vi är experter på bokutgivning

Det finns en rad olika anledningar till att Vulkan kan titulera sig Nordens största bokutgivare - vi har producerat över 30 000 titlar och trycker fler än 40 000 exemplar per månad, dessutom är vi i den absoluta framkanten när det kommer till ljudboksutgivning för egenutgivare. Vi är flexibla och har tagit fram tjänster med utgångspunkt i författarens – det vill säga dina – behov.

Vi vill dock lyfta fram att den främsta anledningen till vår framgång är vårt fokus på att hålla en hög kvalitet till låga priser samt vår lyhördhet för kundens önskemål. Vi har ett stort antal återkommande kunder, allt tack vare vår goda servicenivå – nöjda kunder ger nya kunder. Oavsett vad du har för önskemål och hur du vill producera din bok finns vi här för dig. Din framgång är vår framgång!

Kvalitet

Vi på Vulkan har stor yrkesstolthet och därför håller våra böcker högsta kvalitet. Vi producerar en så bra bok som möjligt utifrån dina förutsättningar och önskemål. Ge ut din bok precis som du vill.

Erfarenhet

Vi har lång erfarenhet och kunskap om bokproduktion. Både hur man traditionellt arbetar och genom att vi brutit ny mark, t.ex. genom att vara först med att erbjuda egenutgivning av ljudbok. Vi delar gärna med oss till dig.

Flexibilitet

Vårt stora utbud av tjänster och väl upparbetade kontakter inom alla led av bokutgivningen låter oss vara flexibla i våra erbjudanden - vilket du som kund får nytta av i form av lägre priser.

Bra priser

Vi förstår att en bok inte får kosta för mycket – Vulkan är ett prisvärt alternativ som erbjuder konkurrenskraftiga priser, oavsett om du använder våra allt-i-ett-paket eller bara anlitar oss för att trycka din bok.

Författarfokus

Vulkan gör det enkelt för dig att ge ut din egen bok. Du kan skapa din bok i vårt onlineverktyg eller välja något av våra bokerbjudanden – oavsett vad du väljer går det fort & lätt!

Författarporträtt

Johan Sjölin FÖRFATTARE

Min bok handlar om mina 30 år som friskoleentreprenör. Om hur skolan förändrats i Sverige under dessa år och hur företagarens villkor förändrats. Jag har startat 7 skolor under dessa år och två av dem har varit mina egna projekt där jag varit delägare. Rytmus musikgymnasium, med start 1993 och grundskolan Pops Academy med start 2015 och om dem handlar boken. Båda med kreativ inriktning med ett specifikt fokus på musik.

Jag jobbar som konsult inom utbildning på alla nivåer. Ibland hjälper jag andra att starta skolor och ofta sjunker jag in i musikens värld vid min flygel på kvällarna. Det var med musiken det började en gång i tiden.

våra författare

Isabella Hjort FÖRFATTARE

Boken Skattjakt handlar om mina upplevelser som allvarligt psykiskt sjuk, och man får följa mig från innan mitt insjuknande, genom det stora sammanbrottet till att jag börjar forma en ny grund att stå på. Men boken innehåller också mycket samhällsdebatt kopplad till psykisk ohälsa, mycket lärdomar och åsikter. Den innehåller mycket stora känslor: glädje, sorg, desperation, hopp, ilska. Det är verkligen en resa man får följa, på många sätt.

Jag studerar ett kandidatprogram i globalutveckling och engagerar mig ideellt. Jag umgås med min familj och mina vänner, lagar mat, går promenader och läser.

våra författare

Johan Welander span>FÖRFATTARE

Mellan ideal och verklighet är en spaningsbok för chefer. Den riktar sig till dig som vill hålla igång chefskonditionen och förstå din roll i en komplex tid. Boken funkar både för nya och erfarna chefer. Omvärldstryck och hur du kan tänka i vägvalssituationer står i fokus. Så vill du exempelvis förstå vad chefstinder är, varför civil chefsolydnad förekommer och fundera över om det är dags för medelmåttans revansch - då är det här en bok för dig!

Jag leder ett konsultföretag som har som nisch att arbeta med civilsamhällets ledande företrädare - styrelser, chefer, ledningsgrupper, HR-funktioner, medarbetare med flera aktörer.

våra författare

Josefin Olsson FÖRFATTARE

Min bok är en berättelse om vikten av att våga släppa in en annan människa, och att ensam inte alltid är stark. Både Anna och Jonathan bär på stora känslomässiga sår. Anna blev föräldralös som liten och har växt upp hos sin kärleksfulla farmor, samtidigt som hon alltid har undrat varför hennes mamma lämnade henne. Jonathan lever med skuldkänslor efter en olycka fyra år tidigare, och på grund av det stänger han av sina känslor och låter ingen komma nära. Men kanske är ett steg på vägen till att må bättre, att tvinga sig att öppna upp? Kanske är det den du försöker hålla på en armlängds avstånd som kan hjälpa dig?

Jag är en otroligt kreativ person som gör allt från att måla tavlor till att fixa till någon möbel. Sen umgås jag med människor som får mig att må bra.

våra författare

Ta steget - ge ut din bok! Kontakta oss idag