Alla tiders dikter

170 SEK
I lager
ISBN : 9789197382915
Publisher :
Språk : Svenska
Boken är den andra i en serie på sju böcker som tillsammans symboliserar regnbågens sju färger och människans sju chakran. Detta är inte en diktbok i traditionell bemärkelse eftersom det inte är det litterära i dikterna som är det viktiga utan vad de har att berätta. Eftersom jag skrivit dikter sedan jag var 16 år blev det ett naturligt språkrör när jag skulle berätta en historia om en tonåring och hennes fysiska, psykiska och andliga utveckling till en mogen kvinna genom både sorger och glädjeämnen. Det är inte en lätt resa jag berättar om utan den går via svårigheter, smärta, utsatthet, övergrepp, misshandel, svek, förälskelser, barnafödande, skilsmässor för att till slut leda fram till sökandet efter en djupare mening med livet. Min vision har varit att försöka belysa en kvinnas liv i ett större perspektiv - men samtidigt i diktens lilla format..Mitt namn är Lena Sjöström. Jag fick hösten 1998 en vision om att jag skulle skriva 7 böcker - ett för varje chakra. Jag fick också till mig vad böckerna skulle handla om och vad de skulle heta. Det var helt enkelt bara för mig att sätta igång! Vintern 2000 utkom min första bok "Alla Tiders Tarot", sommaren 2002 utkom min andra bok "Alla Tiders Dikter" och snart kommer min tredje bok "Alla Tiders Häxliv" ut (2003).Jag är 51 år gammal, har 5 barn, bor i Sollefteå och har sedan 1991 ett eget företag - numera också förlag - som heter Stjärnljusterapier. Jag påbörjade min astrologutbildning för 18-20 år sedan och utbildar mig hela tiden. 1995 blev jag auktoriserad tarottolkare men jag har spått i kort i 15 år. Sommaren 1999 startade jag upp en "häxcirkel" med några goda vänner och tillsammans har vi gjort fullemånevandringar varje fullmåne sedan dess. Sedan sommaren 2002 arbetar jag med chakreregressioner, en healingmetod där jag letar mig tillbaka till ursprunget till svårigheter, sjukdomar och mönster. Jag har kurser i Tarot, Drömtydning, Gudinnevägen och Hur man hittar sin styrka (Häxan). Jag har regelbundet medverkat i Radio Västernorrland och hjälpt människor att tolka sina drömmar, jag har spått i kaffesump i direktsändning och även pratat om andlig utveckling, häxliv och kvinnokraft. Jag utvecklar mig hela tiden inom det andliga området och blir nog aldrig fullärd! Det är ett underbart liv med många möjligheter till erfarenhet och växt!
ISBN : 9789197382915
Format : 148.00 X 210.00
Publisher :
Språk : Svenska
Sidor. : 72
Utgivningsdatum : 2002/01/01
Författare : Lena Ruthsdotter Sjöström
Write Your Own Review
Du recenserar:Alla tiders dikter
Your Rating