Allah bestämmer inte i Sverige av Nima Gholam Ali Pour

178 SEK
I lager
ISBN : 9789163944246
Publisher :
Språk : Svenska

Syftet med den här boken är att besvara några frågor och göra några konstateranden inom vissa ämnen som diskuteras mycket i Sverige idag. Dessa ämnen är ofta känsliga och obekväma att diskutera. Nima Gholam Ali Pour diskuterar dessa ämnen med hjälp av argument och resonemang som personer från alla politiska läger kan förstå.

Dessutom skriver författaren händelser från sitt eget liv som är relevanta för dessa ämnen och ur ett politiskt perspektiv har varit viktiga och inspirerande för författaren. Boken ska också enligt författaren själv ”stärka det ideologiska och diskursiva konservativa ramverket som har vuxit fram omkring den nya konservativa rörelsen i Sverige, den sverigevänliga rörelsen”.

”Allah bestämmer inte i Sverige” försöker ge konkreta svar med väluppbyggda argument till många frågor som är svåra att diskutera och besvara i vår samtid. Diskussionerna följs av konstateranden som enligt författaren alla borde vara överens om. För vem håller inte med om att Allah inte bestämmer i Sverige?

Nima Gholam Ali Pour har tidigare skrivit boken "Därför är mångkultur förtryck". Gholam Ali Pour är en internationellt uppmärksammad konservativ skribent som skriver för den amerikanska tankesmedjan Gatestone Institute. Författaren innehar en magisterexamen i Internationell Migration och Etniska Relationer (IMER) samt är en aktiv politiker i Sverigedemokraterna.

ISBN : 9789163944246
Format : 148.00 X 210.00
Publisher :
Språk : Svenska
Sidor. : 315
Utgivningsdatum : 2017/12/18
Författare : Nima Gholam Ali Pour
Write Your Own Review
Du recenserar:Allah bestämmer inte i Sverige av Nima Gholam Ali Pour
Your Rating