Allt är möjligt - 1200 mil på cykel genom Nordamerikas kontinent av Olov Giertz

218 SEK
I lager
ISBN : 9789163907364
Språk : Svenska

Om man bestämmer sig för något kan man oftast göra det. Denna bok berättar om när jag cyklade i Nordamerika, från Alaska till Florida ett halvår. 120 foton illustrerar vår resa under ett halvår, där vi var med om ett otal upplevelser, såg många landskap och mötte mycket folk.

Vi sov i tält i skallerormsmarker, hamnade på fest vid midsommar på ett ställe utmed vägen, vi cyklade på vägar som knappt bilar klarade av, såg storstäder såsom San Francisco och Houston. Ett flertal nationalparker besöktes, såsom Grand Canyon, Yosemite och Death Valley. Vi stannade i mindre städer såsom Whitehorse, Santa Fe, Davis och Lubbock. Dessutom såg vi Universal Studios Theme park, Disney World, NASA och Kennedy Space Center. Några dagar tillbringades i Las Vegas. Vi var på alligatorsafari och på Halloween i New Orleans. Destinationen Key West nådde vi genom att cykla den sjutton mil långa sträckan på bro efter bro och på de små öarna, med vackert klarblått vatten omkring oss. I boken   finns också ett kapitel med inspirationstips om vad du kan göra om du vill ta ett friår. Mina vänner och medcyklister, Karl Sitell och Torbjörn Ekman, har även skrivit några sidor var om hur de upplevde resan. Jag hoppas du kommer att ha glädje av boken och tycka den är intressant. På författarens hemsida www.olovgiertz.se, står mer och omslaget finns där, liksom omslagets text.

Boken baserar sig på dagboksanteckningar, ljudinspelningar på journalist-mikrobandspelare, breven hem och foton Olov Giertz tagit under cyklingen.

ISBN : 9789163907364
Format : 10.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 185
Utgivningsdatum : 2016/03/29
Författare : Olov Giertz
Write Your Own Review
Du recenserar:Allt är möjligt - 1200 mil på cykel genom Nordamerikas kontinent av Olov Giertz
Your Rating