Ansiktet bakom masken: om att vara borderline av Jouanita Törnström

148 SEK
I lager
ISBN : 9789163709487
Språk : Svenska

Har ingen rätt att känna så här, jag hatar, känner tårar som vill tränga fram. Känner mig sårad, besviken, och livet är ett helvete. Jag hatar att tycka om, jag vill inte! Vad har jag för rätt att känna så? Är ensam, men orkar inte vara social. Jag hatar mitt liv - mitt helvete. Varför måste jag leva?"
Boken speglar inifrån perspektivet hos författaren Jouanita Törnström som 27-åring f ick diagnosen borderline, om den enorma kampen
med de miljontals känslor och tankar som översvämmade henne och styrde helt tillvaron.
I dagboksform får läsaren följa med i hennes inre resa och verklighet, ta del av författarens svart/vita tänkande, sorg, hat, förtvivlan men också glädjeämnen. En resa helt i känslostormarnas hav.
" Har läst din underbara bok! Har själv borderline. Skrattade en hel del när du skrev om dina växlande känslor till Anette, ena sekunden hatade du henne och i nästa var hon en ängel. Jag tänkte: - Shit hon är ju inte
klok.

Fast sen skrattade jag mer när jag insåg:
det är ju precis så jag gör! Tack!" /Sandra Maan, 2007
Modigt att Du vågar "komma ut" och vad Du ger
andra i och med det!" Kram Pia Röjdeby, 2006

Boken har redan lästs av tusentals personer, följ med du också
i författarens inre resa.

ISBN : 9789163709487
Språk : Svenska
Sidor. : 166
Utgivningsdatum : 2013/06/09
Författare : Jouanita Törnström
Write Your Own Review
Du recenserar:Ansiktet bakom masken: om att vara borderline av Jouanita Törnström
Your Rating