Arkitekturell förmåga - Handboken av Per-Erik Padron

284 SEK
I lager
ISBN : 9789163792571
Språk : Svenska

Det ligger i tiden att varje organisation ska arbeta med "Enterprise arkitektur", men VAD är det? VARFÖR ska man arbeta med det? HUR skapar man förutsättningar för detta arbete, och till slut vad ska man göra?

Denna bok har tagits fram av en grupp inom Iasa. Denna grupp har bestått av personer som under lång tid har arbetat inom området och dagligen har arbetat med frågeställningar inom området. Detta har medför att boken både belyser området från en teoretisk utgångspunkt samt utifrån de praktiska erfarenheter som finns inom området i Sverige. Dessutom innehåller boken en beskrivning av en metod för att analysera den egna organisationens förutsättningar och skicklighet att hantera arkitekturella frågeställningar.

Boken vänder sig till de som har viss erfarenhet att arbeta med arkitektur inom IT-områden men som har bestämt sig för att vidare utveckla organisationens arkitekturella förmåga.

Iasa är en världsomspännande branschorganisation för yrkesverksamma IT-relaterade arkitekter. Med över 35 avdelningar i 55 länder och en global räckvidd på över 70.000 arkitekter är Iasa världens största nätverk för IT-arkitekter med program for utbildningar, certifieringar, nätverk och konferenser över hela världen. En av det svenska chaptrets uppgifter är att utveckla det intellektuella kapitalet inom området. Denna bok är en del i detta arbete.

Boken har tagits fram i samarbete med en grupp bestående av Per Carlsson, Robert Ciborowski, Mathias Ekstedt, Caroline Hallin, Joakim Jerbrant, Olle Mulmo, Jens Mårtensson, Per-Erik Padrón (Red), Jens Rotenhem, Henrik Waxell, Henrik Wirlee och  Mathias Zetterfeldt.

ISBN : 9789163792571
Format : 1480.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 115
Utgivningsdatum : 2015/11/03
Författare : Per-Erik Padron
Write Your Own Review
Du recenserar:Arkitekturell förmåga - Handboken av Per-Erik Padron
Your Rating