Att Få Mer av Stuart Diamond

269 SEK
I lager
ISBN : 9789188883131
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

Enligt The Wall Street Journal karriärswebbplats är ATT FÅ MER den bok du bör läsa för din karriärs skull och en av 25 böcker du någonsin bör läsa enligt Business Insider.

Men det är mycket mer än så. Genom att avvisa föråldrade taktiker som makt, logik samt övertag och istället fokusera på uppfattningar, känslor och kulturell mångfald skapar ATT FÅ MER fyra gånger mer värde - bättre jobb, löneförhöjningar, barn som lyssnar, affärsuppgörelser för miljarder, otaliga rabatter, mer vinst, bättre och billigare resor samt mer kontroll över vardagen är några av de resultat som uppnåtts tack vare ATT FÅ MER. Över 1,5 miljoner har köpt boken och de 400 personer som profileras i boken har redan fått mer tack vara denna livsförändrande bok.

Om författaren:

Stuart Diamond Vinnaren av Pulitzerpriset

En av världens ledande experter på förhandling. Hans kurs om förhandling på Wharton Business School har under de senaste 20 åren varit en av de mest eftertraktade kurserna för elever som läst MBA, Master of Business administration. Diamond, en amerikan, och hans 25 personer starka team har utbildad mer än 12 000 personer vid Google kring hans innovativa modell för mänsklig interaktion. Professor Diamonds bok kring förhandling ATT FÅ MER: Hur man förhandlar för att lyckas på arbetet och i livet är en av New York Times bästsäljare.

 

 

ISBN : 9789188883131
Format : 130.00 X 200.00
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 466
Utgivningsdatum : 2018/11/28
Författare : Stuart Diamond
Write Your Own Review
Du recenserar:Att Få Mer av Stuart Diamond
Your Rating