Att hitta din moraliska kompass av Craig Nakken

219 SEK
I lager
ISBN : 9789163929601
Publisher :
Språk : Svenska

När Craig Nakken, själv en tillfrisknande narkoman, blev drogfri mötte han vad han trodde var ondskan inom sig. Men så småningom hittade han sin egen moraliska kompass och använde Tolvstegsprogrammet som sin guide.

I denna bok ger läsaren en modell och verktygen för att fatta goda och bra livsbeslut. Modellen och verktygen är användbara både för de som tillfrisknar från missbruk och beroende och de som söker efter vägledning i sitt liv.

Nakken presenterar 41 allmänt giltiga livsprinciper som han kallar Andliga Principer. Han visar också på deras motsatser, de negativa principerna. Han föreslår sedan olika vägar och sätt som vi kan använda dessa principer i våra liv.

Sammantaget presenterar Nakken i sin bok en livshållning där han uppmuntrar oss att tjäna andra, att visa empati och sluta skada oss själva och andra.

Boken utgör på detta sätt en manual för hur man kan leva ett positivt andligt liv, oavsett religion eller avsaknad av religiös tro.

Craig Nakken, Master of Social Work, är känd för många i Sverige och Skandinavien som utbildare, föreläsare, terapeut och författare. Nakken har tidigare på svenska gett ut ”Beroendepersonligheten” (Pedagogkonsult 2016).

ISBN : 9789163929601
Format : 140.00 X 220.00
Publisher :
Språk : Svenska
Sidor. : 266
Utgivningsdatum : 2017/03/23
Författare : Craig Nakken
Translated by : Gunnar Bergström
Write Your Own Review
Du recenserar:Att hitta din moraliska kompass av Craig Nakken
Your Rating