Att leda team - 60 tips som ökar din systemintelligens av Anders Troedsson & Peter Englén

309 SEK
I lager
ISBN : 9789188915061
Språk : Svenska

Det här är en bok om team, teamutveckling och teamledarskap. Idag går nästan alla organisationer och företag över till teambaserade organisationer. Många inför också lean och ett agilt arbetssätt där teamarbete är nödvändiga för att lyckas. Ändå fungerar bara tio procent av alla de team som skapas riktigt bra. Femtio procent underpresterar kraftigt, och det gäller alla typer av team; ledningsgrupper, projektteam och utvecklingsgrupper.

Systemintelligens, eller förståelsen för hur man skapar högeffektiva team, har blivit en av de viktigare egenskaperna för en modern ledare.

I den här boken hittar du en genomgång av vad vetenskapen säger om vad som får team att blomstra eller vissna. Vi beskriver vad som krävs av en modern teamledare och ger dig 60 praktiska tips på hur du kan öka din systemintelligens. Tips om hur du ökar engagemanget i teamets mål, ökar tilliten i teamet och får just ditt team att lyfta.

Dessutom presenterar vi 15 djupintervjuer med framstående svenska teamledare från olika delar av samhället, med olika utmaningar:

Tilde Björfors, cirkusdirektör, regissör och professor i nycirkus, Martin Lyckström, Head of Scania Way Office, Marina Malmqvist, vd för Stadsmissionens Skolstiftelse, Johan Tengå, vd för FEO Media, Olivia Wigzell, GD Socialstyrelsen, Peter Ramani, ägare Mäklarhuset Älta, Henrik Högberg, VP Core Sales, Ericsson, Wilhelmina Hoffman, överläkare och chef för Silviahemmet och Svenskt Demenscentrum, Jan Salestrand, statssekreterare Försvarsdepartementet, Lars-Erik Wirestrand, överläkare och klinikchef Hudkliniken Centralsjukhuset i Kristianstad, Michael Fetz, biträdande regionpolischef, Marianne Ekman Rising, professor i organisation och ledning KTH, Phil Sandahl, Chief Coaching Officer, Team Coaching International, Magnus Nilsson, stjärnkock och entreprenör, Fäviken Magasinet, Louise Mackegård, Hotel Manager, Copperhill Mountain Lodge

ISBN : 9789188915061
Format : 150.00 X 225.00
Språk : Svenska
Sidor. : 194
Utgivningsdatum : 2018/11/14
Författare : Anders Troedsson,Peter Englén
Write Your Own Review
Du recenserar:Att leda team - 60 tips som ökar din systemintelligens av Anders Troedsson & Peter Englén
Your Rating