Audio Premium

Med Audio Premium når din ljudbok alla marknader — strömmat såväl som nätbokhandel och bibliotek. Du får hjälp med allt du behöver för att producera och publicera en ljudbok som håller högsta produktionsnivå.

Från 29.000 SEK
I lager

Med Audio Premium når din ljudbok alla marknader — strömmat såväl som nätbokhandel och bibliotek. Du får hjälp med allt du behöver för att producera och publicera en ljudbok som håller högsta produktionsnivå.

 

Gör din ljudbok med oss. Audio Premium kallar vi vårt framgångsrika ljudbokskoncept. Vi ger dig som författare en möjlighet att till ett rimligt pris komma ut med din ljudbok överallt där digitala böcker säljs, strömmas och lånas ut, det vill säga de stora strömningstjänsterna (som Storytel, Nextory och Bookbeat), men självklart även till nätbokhandel och bibliotek.

 

Vi är ett att av Sveriges snabbast växande ljudboksförlag och våra produktioner håller absolut toppklass. Du beställer och vi sköter resten. Du tilldelas en förläggare som leder dig från beställning till publicerad ljudbok. Vi anlitar en av alla våra professionella skådespelarröster och ser till att din ljudbok håller högsta kvalitet såväl konstnärligt som ljudtekniskt. I de allra flesta fall avråder vi från författarinläsning, då man för de allra flesta böcker uppnår ett bättre resultat om man låter ett proffs sköta uppläsningen - uppläsning är ett hantverk och har man ingen erfarenhet av studiouppläsningar är det svårt att uppnå ett professionellt resultat.

 

Vi ser också till att din bok får ett genrespecifikt omslag skapat av en erfaren formgivare. Det kan inte nog understrykas hur viktigt omslaget är för din boks kommersiella potential. Apropå kommersiell potential så hjälper vi dig att skriva en säljande presentationstext, lägger in metadata och taggar boken med rätt s.k. taggar. Alla våra produktioner sprider vi också på sociala medier där vi är ett av de större förlagen med stor räckvidd.

 

Dessutom sparar du såväl tid som pengar jämfört med att sköta produktionen på egen hand. Tänk också på att du, om du sköter produktionen helt ensam, förmodligen inte kommer kunna nå ut till alla viktiga strömningstjänster, då de oftast inte tecknar avtal med små förlag och/eller för enstaka titlar.

Prisjämförelse*

 

  Sköta på egen hand

Audio Premium

Du sparar minst 23 000 kr

Studiohyra 12 000 Ingår
Arvode inläsare 15 - 36 000 kr Ingår
Korrekturlyssning 500 kr/hkr Ingår
Mastering 5 - 9000 kr Ingår
Klippning 5 - 10 000 kr Ingår
Publicering 2 - 4 000 kr Ingår
Omslag 5000 kr Ingår
Total 40 - 60 000 kr Från 29 000 kr

* Priserna är ungefärliga och är inte en utfästelse. Priserna i prisjämförelsen är baserade på de marknadspriser vi haft tillgång till då artikeln skrivits. Priset baseras på en ljudbok av standardlängd, d.v.s. 8 lyssningsklara timmar. Alla priser angivna exklusive moms om inte annat angetts.

 

Utgivning av verk i ljudform

 

Dessa allmänna villkor är en överenskommelse mellan dig (”Författaren”) och Bookea Vulkan Group AB (”Vulkan”) om utgivning av ljudbok enligt nedan. Genom att godkänna bokproduktion genom någon av nämnda sajter och Bookea Vulkan Group AB accepterar du dessa Allmänna Villkor.

Write Your Own Review
Du recenserar:Audio Premium
Your Rating

Boken når läsaren via