Bas

Bas är paketet för dig som läst in och producerat dina ljudboksfiler på egen hand. Vi ordnar kvalitetssäkring och distribution på alla kanaler, t.ex. Storytel, Bookbeat, Nextory m.fl.
19.000 SEK
I lager

 

Bas är paketet för dig som läst in och producerat dina ljudboksfiler på egen hand. Vi ordnar kvalitetssäkring och distribution på alla kanaler, t.ex. Storytel, Bookbeat, Nextory m.fl. Det första steget är att du skickar in en offertförfrågan till oss, bifoga gärna ett utdrag på ca 2 minuter till din förfrågan.

 

Vi använder oss av den bifogade ljudfiler för att ta fram en precis offert till dig, utifrån dina behov och förutsättningar. Filen ska levereras i .wav-format. Bas är ett unikt erbjudande som för första gången låter dig som egenutgivare nå ut via samtliga strömmingsplattformar och återeförsäljare för ljudböcker.

 

  • Ljudförläggare

  • Omslagsformgivning

  • Publicering: Storytel, Bookbeat, Nextory m.fl.

  • Digital lagring (1000 kr per år)

Utgivning av verk i ljudform

Dessa allmänna villkor är en överenskommelse mellan dig (”Författaren”) och Vulkanisterna AB  (”Vulkan”) om utgivning av ljudbok enligt nedan. Genom att godkänna bokproduktion genom någon av nämnda sajter och Vulkanisterna AB accepterar du dessa Allmänna Villkor.

Write Your Own Review
Du recenserar:Bas
Your Rating