Betongsoldaten

BETONGSOLDATEN – en spännande färd in i Stockholms undre värld där gängkriminalitet och droghandel härskar. Följ med på en resa genom en värld av skuggor där varje beslut kan vara skillnaden mellan liv och död.

176 SEK 220 SEK
Förboka
ISBN : 9789189895058
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

BETONGSOLDATEN – en spännande färd in i Stockholms undre värld där gängkriminalitet och droghandel härskar. Följ med på en resa genom en värld av skuggor där varje beslut kan vara skillnaden mellan liv och död. I hjärtat av Västerort står den 21-årige Karim Jaro, en fruktad figur inom den organiserade brottsligheten. Hans senaste uppdrag är att hantera en enorm last kokain, värd miljontals kronor. Detta är chansen som kan göra honom stenrik – men också hans farligaste spel. Så träder Sabina Lagerwall in i berättelsen, en advokat från
Bonde & Son, som ovetandes och genom ödets nyck dras in i denna mörka härva. Hennes enda hopp: Niklas Öhrn, en man med både kunskap och kontakter som kan hjälpa henne att avslöja sanningen. Tillsammans navigerar de genom en labyrint av lögner och svek, där varje steg kan vara det sista. I Betongsoldaten konfronteras du med en värld där korruption och våld är lag. Där varje människa har ett pris och ingen går säker. Vem kan man lita på när samhällets regler inte längre gäller? Upplev en spänningsroman där adrenalinet aldrig avtar och varje sida vänder upp och ned på dina förväntningar.

ISBN : 9789189895058
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 418
Utgivningsdatum : 2024/08/30
Författare : Mikael Lejonryde
Write Your Own Review
Du recenserar:Betongsoldaten
Your Rating