Bitter medicin av Anders Burén & Gela Forsell

198 SEK
I lager
ISBN : 9789188857958
Språk : Svenska

I bakgrunden fortsatte Barry White sjunga och allt kändes surrealistiskt. En stark arm slet Jens huvud bakåt och höll det i ett skruvstäd. En annan hand tvingade upp munnen och Jens kände en vattenslang stickas ner i halsen. Vattentrycket ökade och precis när han fått en kallsup upphörde tortyren.

Bitter medicin är en verklighetsbaserad kriminalroman som handlar om den internationella illegala industrin av förfalskade och piratkopierade läkemedel. En verksamhet som omsätter ofantligt mycket mer pengar än den totala narkotikahandeln i världen. Läsaren får också följa med innanför högsta polisledningens väggar och ta del av hur det verkliga polisarbetet går till vid utredning av organiserad brottslighet. Boken skildrar också kvinnors kamp och utsatthet i yrkeslivet i kölvattnet på MeToo-rörelsen.
Mycket i boken är självupplevt av författarna och ger en del svar på den negativa utvecklingen av Svensk Polis.

GELA FORSELL är utbildad jurist och har jobbat som polis i tjugotre år och senast som poliskommissarie vid Nationella operativa avdelningen (NOA).

ANDERS BURÉN har fyrtio års erfarenhet som polis. Han har arbetat som utredare, spanare och med kriminalteknik. I åtta år var Anders operativ spaningschef på Länskriminalen i Stockholm. Med ansvar för avancerad spaning och hemliga tvångsmedel.

Båda har varit operativa i kampen mot den internationella organiserade brottsligheten.

ISBN : 9789188857958
Format : 135.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 368
Utgivningsdatum : 2018/09/18
Författare : Anders Burén,Gela Forsell
Write Your Own Review
Du recenserar:Bitter medicin av Anders Burén & Gela Forsell
Your Rating