Björnen sover inte

Jag har haft tur, haft goda föräldrar och fått en bra uppväxt. Resten beror på en själv.
Man gör sina val och får ansvara för dem. Jag har gjort mina, bra och dåliga, för det mesta har det gått hyfsat.”Man ska inte plåga andra, man skall alltid bjuda till, men för övrigt kan man göra vad man vill” säger Överkonstapel Bastian i Kamomilla stad och med det kommer man ganska långt. Dessutom ska man omge sig med personer man trivs med, ha roligt och helst tjäna mer pengar än man gör av med.
 
Detta är min berättelse. Den handlar om möten, resor och äventyr. Framför allt handlar den om min uppväxt och hur jag hamnade i Brasilien, om historiska och geografiska utblickar, om kulturskillnader, vad som är svenskt och osvenskt, om personer som Charles Darwin, Evert Taube och Arne Sucksdorff. Och Sven Tumba! Om kommunism, ett heligt krig, ett barnhem, regnskogar, kossor och en hel del annat. Ifall ni mot
förmodan finner en röd tråd i allt detta, är det för att det förmodligen finns en sådan.
 
Min förhoppning är att alla ni som jag mött på vägen, finner boken intressant. Ni är kanske till och med delaktiga till att det blev som det blev.
Brasilien 2022
190 SEK
I lager
ISBN : 9789189480223
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Jag har haft tur, haft goda föräldrar och fått en bra uppväxt. Resten beror på en själv.
Man gör sina val och får ansvara för dem. Jag har gjort mina, bra och dåliga, för det mesta har det gått hyfsat.”Man ska inte plåga andra, man skall alltid bjuda till, men för övrigt kan man göra vad man vill” säger Överkonstapel Bastian i Kamomilla stad och med det kommer man ganska långt. Dessutom ska man omge sig med personer man trivs med, ha roligt och helst tjäna mer pengar än man gör av med.
 
Detta är min berättelse. Den handlar om möten, resor och äventyr. Framför allt handlar den om min uppväxt och hur jag hamnade i Brasilien, om historiska och geografiska utblickar, om kulturskillnader, vad som är svenskt och osvenskt, om personer som Charles Darwin, Evert Taube och Arne Sucksdorff. Och Sven Tumba! Om kommunism, ett heligt krig, ett barnhem, regnskogar, kossor och en hel del annat. Ifall ni mot
förmodan finner en röd tråd i allt detta, är det för att det förmodligen finns en sådan.
 
Min förhoppning är att alla ni som jag mött på vägen, finner boken intressant. Ni är kanske till och med delaktiga till att det blev som det blev.
Brasilien 2022
ISBN : 9789189480223
Format : 170.00 X 240.00
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 1
Utgivningsdatum : 2022/10/26
Författare : Björn Rasmusson
Write Your Own Review
Du recenserar:Björnen sover inte
Your Rating