Berätta om er bok:
Det är en fantastisk liten bok om allt som har med den normala förlossningen att göra. Den bygger på våra  barnmorskekunskaper och kliniska erfarenheter. Det är en liten smällkaramell. Den är lättsam och underhållande. En bok som alla blivande föräldrar har stor nytta av.
Hur kom boken till?
Boken bygger på vårt "inspirationsföreläsningskoncept" som vi startade upp i Skövde 2012. Syftet med föreläsningarna är att få lugna, trygga och förväntansfulla föräldrar inför förlossningen. Det har blivit en succe!!! Vi ville att flera blivande föräldrar i vårat avlånga land skulle få tillgång till detta, därav väcktes tanken till boken. Vi vill förmedla samma känsla i boken som i föreställningen. Därav alla fantastiska beskrivande illustrationer.
Var det en färdig ide eller växte den fram under skrivprocessen?
Iden till boken fick vi så fort vi såg vilken effekt våra inspirationsföreläsningar hade. Vi ville nå ut till fler!
Vad får dig att vilja skriva och vad inspirerar dig?
Alla fantastiska föräldrar! Som vi ser har haft en god nytta av inspirationsföreläsningen under sina förlossningar.
Skriver ni på något nytt nu?
Nej, inte just nu. Men ideer finns... Boken har vi skrivit på vår fritid. Det har varit en utmaning men jätteroligt. Vi har utvecklats och lärt oss så mycket.
Har du tips och råd till andra som vill skriva en bok?
Har du en ide eller tanke, VÅGA!
Varför ska man läsa er bok? 
Det är en ovärderlig bok för dig som ska föda och framförallt för dig som skall vara med och stötta under förlossningen. Man guidas genom den normala förlossningen på ett lättsamt och humoristiskt sätt. Partnertips delas flitigt ut genom hela boken. Alla som varit och sett vår "inspirationsföreläsning" ser verkligen fram emot den kommande förlossningen, nyfikenhet och längtan  har väckts! Detta vill vi att man ska känna när man läser boken också.
Vad gör ni när ni inte skriver?
Arbetar med världens bästa yrke. Vi är barnmorskor på BB Skövde.
Vilka vill du helst ska läsa er bok?
Boken kan med glädje läsas av alla, tex du som ska föda, du som ska agera stöd under förlossningen. Fungerar även som inspiration till alla som arbetar med blivande föräldrar och till alla andra nyfikna.Köp denna härliga bok här!