Berätta om din bok!

Boken har skrivits i omgångar under många år och under min läkningsperiod. Från att tänka ur ett offerperspektiv till att ta fullt ansvar över mitt liv eftersom jag valde det livet.

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

Boken började som en läkningsprocess och växte så småningom fram till att bli en färdig bok. Idéerna kom efterhand hur jag skulle skriva den. Tanken från början var bara att skriva av mig. Sedan tänkte jag att det kanske kunde hjälpa någon annan som också varit utsatt som barn.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Nu för tiden kommer det texter i huvudet när jag vaknar och jag skriver ner de i min telefon till att börja med. Så i mitt fall med min bok, handlar halva boken om mitt liv och sedan är det texter som kommit till mig starkt som jag skrivit ner. Allt ifrån hur vi väljer våra liv, reinkarnation till slump och karma.

Jag blir inspirerad av andra människor hur de förhåller sig till saker och situationer som händer i deras liv. Jag har tittat mycket på mig själv, funderat, analyserat och introspekterat i många år.

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?

Min familj var glad för min skull, en del vänner frågade: Skall du verkligen ge ut boken och blotta hela dig?

Skriver du på något nytt nu?

Jag skriver på en diktsamling och citat som kommer under 2014.

 Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Skriv, skriv, skriv. För det är då det flyter på. Skaffa dig en vän som kan hjälpa dig med korrekturläsning. Jag lade ut på Facebook att jag skriver en bok, då var inte min tanke att publicera. En vän till mig svarade att hon kunde korrekturläsa då fick hon mig att vilja skriva klart. Så jag är så tacksam för hennes stöd i min process.

 Varför ska man läsa din bok?

För att förstå att vi alla är här på jorden i ett större syfte än vad vi kanske förstår. Många känner sig ensamma för att de har upplevt tunga, smärtsamma saker i livet, då kan du som läsare få hjälp och tröst av att läsa min resa. Du kan få verktyg och hjälp med att ändra din situation vilken du än befinner dig i.

 Vad gör du när du inte skriver?

Jag arbetar som friskvårdscoach, med allt från healing, yoga, meditation och driver mitt eget företag sedan 14 år tillbaka. Jag bloggar för tidningen Nära och har precis startat ett samarbete med en god vän som heter Hanna och vi hjälper människor att få ett rikt liv med mycket kärlek, harmoni och tacksamhet.

 Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Vill du hitta tillbaka till glädje i livet? Vill du ha förändring i din relation till dig själv, till din partner eller kanske hitta en partner, vill du förändra din arbetssituation och ditt liv? Då skall du läsa boken!!!!!!!

Köp boken här!