Besvuren av Greger Morin Besvuren av Greger Morin

Besvuren. Författare Greger Morin.

Den är en lundaskildring och en ”tankeroman” baserad på verkliga händelser. Därutöver en del svarthumoristiska överspel. Berättelsens huvudperson är både ”hjälte” och en småtragisk figur, men han bär sina brister med heder. Det gör dock inte de personer som han ständigt konfronteras med.

Besvuren är egentligen den tredje boken av tre, men kommer ut först. Det har att göra med en del kommande händelser som lär väcka en del uppmärksamhet.

Jag skriver ständigt. Jag har en bakgrund som journalist i svenska och danska medier och har tidigare publicerat ett par fackböcker.

Med förvåning över att jag kommit till skott.

Om allt går som planerat blir det två utgivningar till under det närmaste året.

Skriv på! Strunta i den konforma och intetsägande litteratur som dominerar utbudet i Sverige i dag. Dess tid är på väg ut. Låt texter ligga en tid och gå sedan fram med rödpennan.

För att känna efter och tänka vidare.

Jag försörjer mig främst som personlig assistent och som skribent. Tillsammans med andra utvecklar jag publicistkooperativet Alia.

Alla! Olika avsnitt uppskattas olika. Några är ”svåra” och andra ”lätta”. Läs efter humör. Berättelsen är logisk, men inte episk.

Köp boken här!