Vulkan.se lanserar tillsammans med Bingo Rimer en kalendertävling. Det är en nutidsanpassad version av kalenderflickan, och självklart kalenderpojken. Det konstnärliga och påhittiga möter erotiken. Det är så långt ifrån 90-talets silikon och plutmunnar man kan komma. Tjejer och killar från 18 till 63 kan skicka in bilder på sig själva eller vän/partner. Gärna svartvita bilder, gärna i svensk natur. Naket är ok så länge det inte blir för avslöjande.

Linda Skugge (VD Vulkan.se): "Bingo och jag går way-back. Vi träffades redan tidigt 90 tal på ett bratskalas ute på Lidiiingö. Jag föll för Bingos aptit på livet. Jag imponeras av Bingos affärsdriv och kreativitet. Det ska bli rikigt roligt att se vad samarbetet ger för resultat."

Bingo Rimer "Linda skulle vara en perfekt kalendertjej, synd att hon är så envis. Jag hoppas att den här tävlingen lockar fram många som länge velat göra lite mer vågade bilder. Jag tror att det finns många som kommer att få en kalender av sin respektive i present, detta är blir den finaste julklappen man både kan ge och få"

Vulkan.se är en sajt där alla är välkomna att skapa, publicera och sälja böcker, kalendrar och bilder. Sedan lanseringen i december 2007 har 5000 titlar skapats på sajten. Alla har en berättelse och på Vulkan kan alla ge ut den.

Vinnarna blir professionellt fotade av Bingo. Man får resa och boende på hotell i Stockholm, fotografering i studio med make-up, hårstyling och stylist. Produkter från www.sexy.se och Corrine and Friends. Vinnarna får även exponering på www.pause.se. Juryn granskar alla bidrag och väljer 12 tjejer och 12 killar. Dessa presenteras på nätet och svenska folket röstar fram sin favorit. Vinnarna blir omslags flicka- och pojke på respektive kalender.

Juryn består av:

Linda Skugge (Skribent och företagare)
Bingo Rimer (Fotograf och företagare)
Klara Svensson (Chef.red Pause)
Oksana Andersson (Modell)
Corinne Henriksson (VD Corinne and Friends)
Svenska folket (Svennar och Blattar, Brats och Lantisar)