Skippa nudlarna Skippa nudlarna

I din hand håller du en bok som kan hjälpa dig att äta gott, nyttigt men framförallt billigt. Oavsett om du är student eller bara vill hålla ner dina matkostnader är denna bok något för dig. Alla recept är prissatta och inget är dyrare än 17 kronor per portion. Boken har en härlig blandning av lättlagade kött-, fisk- och vegtariska rätter. Hoppas du tycker om den!

OM FÖRFATTAREN
Jag heter Sally Jönsson och läser sista året på gymnasiet. Jag startade bloggen www.skippanudlarna.com som ett projektarbete i skolan. Boken du håller i din hand är en utveckling av bloggen och en dröm som äntligen blivit verklighet. Jag älskar att laga mat och är ofta och gärna involverad i matlagningen hemma. Jag har ett stort intresse för kost och hälsa och har njutit hela projektvägen fram tills idag! Här delar jag med mig av mina bästa recept för en god, hälsosam och billig mathållning.