Berätta om din bok!

Min bok handlar om en ung tjej, som trots motgångar som bl.a. cancer, driver en framgångsrik restaurang. Motgångarna tar dock hårt på henne och hon dricker mycket alkohol för att glömma allt det negativa. Hon kommer på sin pojkvän med att vara otrogen och kastar ut honom ur sitt liv. Ett tag senare möter hon en grymt sexig man först på krogen och sedan möter de varandra vid flera tillfällen. Vill man veta vad som händer därefter så får man läsa boken.

Boken är romantisk, innehåller lyx, svek och lite erotik.

Hur kom boken till?

Jag har alltid älskat att skriva och har skrivit flera noveller, nu blev det att denna novellen blev längre och längre så efter ett tag satte jag som mål att det skulle bli en bok av det. Dock tänkte jag aldrig tanken på att den skulle bli publicerad.

Var det en färdig idé?

Nej jag har aldrig tänkt att “nu ska jag skriva ihop en bok” utan det kom inte förrän jag insåg att jag skrivit mycket och inte ville sluta skriva på denna historian.

Vad får dig att vilja skriva?

Jag bara skriver, för att det är så himla kul att få ner historien som finns i mitt huvud. När man sitter hemma och är rastlös, inte har något att göra, då tar man fram ett block och börjar skriva.

Skriver du på något nytt nu?

Jag håller mig för tillfället till Alice-serien och har en uppföljare på gång. Men det finns även tankar på att skriva om annat, de får dock stanna som tankar just nu.

Har du tips och råd till andra som vill skriva en bok?

Dyker en tanke eller en text upp i huvudet så skriv ner den direkt, ha alltid block och penna i närheten.

Skriv om något du tycker om, då tappar du inte passionen för det.

Läs gärna igenom texten när du är klar, du kommer säkert vilja ändra på saker och rätta stavfel osv.

Tänk inte så mycket på att det ska bli en bok, du kan skriva flera noveller med samma personer och senare skriva ihop dem till ett längre stycke.

Sätt mål och tro på dig själv!

Varför ska man läsa din bok?

Boken gör i alla fall mig glad när jag läser den, man glömmer bort allt runtomkring för en stund. Och så är huvudkaraktären en stark kvinna som jag ser som en förebild.

Sedan är det en mysig, romantisk och ibland spännande bok.

Vad gör du när du inte skriver?

Jag jobbar för nordens största kaffekedja och har titeln “Masterbarista”, så utöver att skriva så är kaffe och service en stor passion. När jag inte jobbar är jag oerhört lat och trött så jag ser oftast på tv eller sover. Min sambo umgås jag också med såklart, och min familj. Men jag har som mål att komma igång med träning på gymet rakt över gatan någon gång..

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Jag har satt vuxna kvinnor och män som målgrupp, men tror mer på att det är en tjejbok är att det är något för killar.