Drömmarnas Verklighet - en resa genom livet Drömmarnas Verklighet - en resa genom livet

Berätta om din bok!

Det är en självbiografi från tidig barndom där jag har många levande minnen, skriven i kronologisk ordning.

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

När jag för fem år sedan blev pensionär fick jag iden att skriva mina memoarer och köpte mig en lapptop där jag installerade word-programmet som var till stor hjälp i mitt skrivande.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Jag har starka minnen från min barndom och uppväxt, det är ganska stor skillnad av hur barnen lever i dag.

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?

Mina barn och barnbarn uppmuntrade mig i mitt skrivande dom ville veta mer om motorcirkusen, flygning och fallskärmshoppning som jag inte har berättat om men som dom sett fotografier på i mitt album.

Skriver du på något nytt nu?

Jag har en ide om att skriva lite mer återblickar från barndomen och hur livet kan påverka syskonrelationer i vuxen ålder när en förälder går bort.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Det är viktigt att läsa mycket litteratur av olika författare och att skriva i bildspråk som att se händelserna på en bioduk!

Varför ska man läsa din bok?

Min självbiografi är ett tidsdokument som kan vara intressant att läsa om i jämförelse med dagens snabba utveckling av samhället.

Vad gör du när du inte skriver?

Jag arbetar som vikarieassistent inom vården några dagar i månaden. Jag syr kläder, broderar och målar porträtt. Jag är också med i Statist.se där jag får många uppdrag som seniorstatist. Mina fem hundar, chinese crested, ger mig stor glädje och håller mig sysselsatt.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Främst har jag skrivit boken för att mina barn och barnbarn ska få ta del av mitt liv och min uppväxt. Naturligtvis vill jag att alla som är intresserade av att läsa självbiografier också skall få glädje av att läsa min bok.

[add_to_cart=3589]