Berätta om din bok! Hur kom boken till? 
- Boken kom till genom att samla berättelser i form av låttexter från ungdomar som har deltagit i projektet ”Du Kan,Jag Kan” (DKJK). Det var också ett sett att samla det vi har gjort under 3 år och paketera det samt presentera det för omvärlden, i hopp om att skapa ringar på vattnet.

Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen? 
- Idén och visionen har funnits sedan 2014 så vi visste vad vi ville göra men lät skapelsen ta sin egen form.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig? 
- Det hjälper en att få tydlighet i sina tankar, stimulerar kreativiteten och låter en koppla bort ett tag.

Skriver du på något nytt nu?
- Jag har skrivit på min självbiografi sen 2010, det är mer som memoarer, när jag lär mig något nytt eller har upplevt något livsavgörande eller livs-påverkande så antecknar jag det samt lärdomen. Tanken är att en dag ska jag samla det för att antingen ge ut i en självbiografi eller bara spara en upplaga själv för att kunna ge till mina kommande generationer som en familjeklenod.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
- Oavsett vad du vill göra så gör det bara, det finns alltid mer att vinna än att förlora.

Varför ska man läsa din bok? 
- Just den här boken är till för att inspirera och motivera, speciellt om man kanske hamnat i en mörkare period, men också till för att vara en vägvisare till en ungdom som har det stökigt, eller om du vill sätta dig in i deras perspektiv och få förståelse för andra.

Vad gör du när du inte skriver? 
- Skriva är långt ifrån min huvudsyssla så jag jobbar, tränar och tävlar i MMA. 2017 var jag med i landslaget och det tog ganska mycket engagemang annars är jag med min hund i skogen någonstans.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?
- Ungdomar mellan 14-20 om jag ska vara riktigt specifik för jag tror att den kan ge mest effekt där, men jag tror samtidigt att alla kan dra nytta av den.