Berätta om din bok!
Boken handlar om två bästa vänner som kommer fram till att de har känslor för varandra, och på grund av att de har samma kön så accepteras deras relation inte så bra av allmänheten.

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?
Jag kommer inte riktigt ihåg vad som fick mig att komma på vad boken skulle handla om. Jag började skriva och kom hela tiden på idéer som jag skrev ned och senare kopierade och klistrade in så att det passade ihop med bokens handling.
Jag har läst många böcker i mitt liv och kommit fram till att det inte är så vanligt med böcker som handlar om homosexuella relationer och det är en av anledningarna till att jag hoppas att folk kommer tycka att den är annorlunda och intressant i jämförelse med andra romantiska böcker.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?
Jag har alltid älskat att skriva och har gjort det sedan jag var liten. När man skriver kan man drömma sig bort till en annan värld, en annan verklighet.
Jag är själv inte så intresserad av kärlek utan säger detsamma som min bästa vän sa när hon läste min bok: Jag lever ut min kärlek med hjälp av boken.
Jag tycker om att jag kan forma karaktärerna så som jag vill, göra de lugna, förstående och omtänksamma eller rent av extremt avundsjuka och elaka.

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?
Ingen har tagit min dröm om att bli författare på allvar, förutom min bästa vän. Jag antar att de har tänkt att det är en orealistisk dröm.

Skriver du på något nytt nu?
Jag håller på att skriva uppföljaren till Du och jag- På gott och ont, men jag håller även på att skriva andra böcker, i genren fantasy.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Tveka inte utan skriv. Det är inte många som skriver perfekt direkt från början men om du tycker om att skriva så är det bara att göra det. Låt dina idéer ta form i orden på papperet.
Vill du skriva om saker som du inte är direkt insatt i så går det alltid att kolla upp det mesta eller ändra bokens händelseförlopp.

Varför ska man läsa din bok?
Varför? Det kan jag inte ge något bra svar på, men gillar du romantik, drama och avancerade förhållanden så passar min bok dig. Jag skriver om en relation där allt inte alltid är så lätt vilket relationer inte heller är i verkliga livet. Det finns ett par händelser där man kan bli riktigt irriterad och andra där man kan bli tårögd. Jag har försökt att skriva den så att den passar de flesta och så att den inte är för långdragen.
Osäkerhet, tvekan, avståndstagande, vänskap, kärlek… allt finns med i den här boken.

Vad gör du när du inte skriver?
På fritiden läser jag mycket, för tillfället läser jag manga, men jag tycker även om datorspel och att lyssna på musik. Hittar jag en bra låt så spelar jag den om och om igen tills jag har tröttnat på den. Även när jag skriver så lyssnar jag på musik, på låtar som jag tycker passar till händelserna i boken.
Jag har planer på att flytta till Rhodos i Grekland med min mamma och dotter, då jag bodde där några år i tonåren, men för tillfället så är jag helt fast i mitt skrivande. Min bästa vän (som aldrig läst en enda bok i hela sitt liv förutom den här) tjatar på mig att skriva klart uppföljaren så hon kan läsa den.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?
Jag har inget krav eller önskan om att någon/några speciell/speciella ska läsa den, jag hoppas bara att någon gör det och tycker att den är läsvärd. Jag hoppas att de som läser den kommer ha svårt för att lägga den ifrån sig så som jag alltid har när jag läser en bra bok.

Köp boken här!