En bok om kärlek En bok om kärlek

”Jag kommer ihåg min första förälskelse.
Han blev förälskad först och jag förstod ingenting. Så började vi prata i telefon och jag som inte ens tycker om att prata i telefon, vi pratade i timmar. Dygn.
Jag fick kramp i handen för att jag tryckte hemtelefonen så hårt mot örat. Bytte till den trådlösa telefonen när jag skulle gå och borsta tänderna. Sa förlåt till pappa när telefonräkningen kom och jag hade pratat i trehundra timmar till en mobiltelefon tjugo minuter bort. När han äntligen kysste mig slog våra tandrader ihop och jag trodde jag hade tappat alla tänder när han sekunden senare sprang för att hinna med sista bussen, vände sig om och vinkade. Vem behöver egentligen tänder.”

Michaela Forni är 20 år och bor på Kungsholmen i Stockholm. När hon inte jobbar som moderedaktör på Nöjesguiden, spelar skivor eller driver klubbar skriver hon om kärlek och livet på sin blogg. Det här är en bok med hennes personliga favorittexter ur bloggen samt några nya, inte publicerade texter. Michaela tycker om att dansa, lyssna på ledsen musik, skriva texter och dricka rödvin, äta saker med mycket glasyr på, skratta, bli förälskad, snurra runt, prata för högt och gå barfota på gräset under sommaren.