Har du funderat på att skriva den där boken som du haft i tankarna så länge?

Nu när vi ska hålla oss borta från mycket av det som fyllt vår vardag, kan du göra allvar av den där drömmen att skriva. Du har en berättelse men kanske är du inte säker på att den håller. Vad du behöver för att komma igång är någon som kan ge dig ett konstruktivt svar på din romanidé.

Din partner, din kompis eller din syster känner dig och gillar dig som person och därför kommer de att läsa din text med lite andra ögon är vad en professionell lektör gör. Det du som skribent behöver är ett tydligt svar på frågan; håller min idé? Är det en bra historia? Är den tillräckligt originell, spännande, tilltalande, tankeväckande? Har jag vad som krävs för att kunna skriva en hel bok?

Passa på nu att förverkliga din dröm om att skriva den där boken.

Skriv en kort sammanfattning av din bokidé och skicka den till vår lektör Katrine Hamori. Hon är en mycket erfaren och kunnig lektör som ofta anlitas av författare, bokförlag och Bibliotekstjänst. Katrine är en uppskattad skrivpedagog som undervisat många blivande författare i skrivandets hantverk.

Om du som så många av oss i dessa tider fått tid över, kan du sätta dig och skriva ner din bokidé. Skriv kort om din historia, max två A4 och skicka till Katrine så ger hon dig svar och ett tydligt omdöme.

Nu vill vi göra vad vi kan i dessa tider och därför erbjuder vi dig att helt gratis få ett kort lektörsomdöme av vår skickliga och kunniga lektör.

Skicka din bokidé (max 2 A4) till  info@vulkan.se