Böcker emellan skriver en fin recension om Skugge över månen.

Nedan följer ett utdrag ur recensionen. Om ni vill läsa hela kolla in bloggen Böcker emellan

"Annah Nozlin fortsätter med samma berättarglädje i Skugga över månen som i böckerna omEkens dotter. Och det är den berättarglädjen, inlevelsen i karktärerna och de detaljerade miljöerna som är bokens styrka. Jag känner att jag är med Mira i det lilla huset i staden - i det som väl närmast kan kallas ett ungdomsfängelse - hemma hos Tuhi och jag känner att jag är med Mira och hennes vänner på den långa vandringen norrut. Och Mirn, gruvstaden i Isbergen tycker jag om. Den vita damen, den klämtande klockan, facklorna i munnen och att hissas ned i de djupa schakten. Här är Annah Nozlin verkligen på hemmaplan. Så är hon också uppväxt ett stenkast från Stora Stöten i Falun."

 

Vill du också ge ut en bok på Vulkan? Kolla då in våra olika bokpaket. T ex är författarpaketet något för just dig.