[vc_row][vc_column][vc_column_text]Berätta om din bok!

Lyssnandets kraft är en bok som belyser värdet och kraften i självacceptans. Boken, med övningar, exempel och reflektioner, vill jag ska inspirera att bryta gamla mönster och tankar som inte stärker självkänslan. Ansvaret, möjligheten och skyldigheten att lyssna på vad som egentligen pågår inom oss är vår egen, och det vill jag att läsaren ska upptäcka.

 

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

Det började som en vilja och lust att fördjupa och utveckla det jag skrivit om i min första bok ”Medvetsfull”, därefter växte den fram utifrån min egen vardag och vad jag märkte gjorde en positiv skillnad i mig och även i mina relationer. Allteftersom jag reflekterade, tränade och praktiserade det jag ville skriva om, blev det allmänmänskliga allt tydligare.

 

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Min största drivkraft tillika mitt behov, är att bidra med det jag själv blivit varse och märker gör en positiv skillnad.

 

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?

Både oops och wow!

 

Skriver du på något nytt nu?

Inte för tillfället, men det ”puttrar” en del kring uppskattning och gränser, så... vem vet.

 

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Om lusten finns – börja! Tänk på att ta pauser och även stärka bröstrygg, nacke och axlar.

 

Varför ska man läsa din bok?

För att den kommer att sätta fart på din inre process, och all rörelse är bättre än ett stillastående.

 

Vad gör du när du inte skriver?

Jag jobbar som samtalscoach, tränar en hel del och hänger med familj och vänner.

 

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Alla! Alla kan hitta någonting som kan bidra positivt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]