Ja min bok är en typ feel good bok. Med självupplevda små episoder
som de flesta känner igen sej i. Moments, lite råd och tips och tänkvärdheter. Funderingar, lite som en Dass-bok, du kan ta fram den och läsa en snutt då och då.
Jag är en liten människa som "råkar ut" för saker och gillar att promenera. På dessa många och långa promenader har det pluppat upp saker och till slut kände jag att det var dags att skriva ner dessa tankar.
När jag väl bestämt mej så skrev jag ned allt för hand men hade lite svårt att bestämma nu skriver jag på "riktigt", det händer ju saker hela tiden.
Min insiration är vardagen , möten, människor och känslor. Inte omöjligt att det kommer en AKT 2 i sinom tid. Till andra vill jag säga SKRIV bara,,, jag gjorde det för mej själv och senan är det väl helt underbart om några fler vill läsa.
Läs min bok och du kommer att drabbas av KÄNSLOR, vilka svarar jag inte för.
Jag jobbar i butik i mitt vanliga liv och lite på bondgård (lisa för själen de`) även där får jag inspiration och uppslag.
Vill väl att alla ska läsa min bok hels men kanske inte för unga liv. men de flesta får nog en och annan AHA-upplevelse och både lite skratt och tårar kan den nog bidra till.