Berätta om din bok!

Den är underhållande, rolig och inspirerande! Det finns”bad and good guys” och deninnehåller intriger och sex.

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

Den påbörjas i början av 1990 talet, en tid då jag var 20 plus och var fascinerad av hotellbranschen. Det är den där berättelsen om en kvinna som möter den där mannen som man bara tror finns i sagor. Sanningen är att jag mötte en sådan mäktig man för 11 år sedan. Han gick tragiskt bort i år och men vi har haft ett fascinerande liv på många sätt under dessa år. Vi har rest till Japan, Skottland och USA. Och haft flera hus. Han har verkligen varit min mäktiga relation.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Jag blir faktiskt ”hög” av att skriva. Det är ngt som tillfredsställer mig på alla sätt. Även om jag börjar på ett tomt blad så kommer storyn till mig ganska snabbt och liksom faller på plats. Nu är mina tre romaner bitar på saker jag nog omedvetet ruvat på genom livet. Som i ”Louise blir Lizette” fick jag äntligen skriva om det ”glada 1920 talet” en era jag varit fascinerad av sedan mellanstadiet.

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?

Jag tror att min omgivning vet att jag alltid älskat att skriva. Jag har fått positiv feed-back från de flesta håll. Min älskling älskade min roman ”Louise blir Lizette” och han fick veta titeln på den här senaste boken. En Mäktig Relation vilken han gillade. Vi satt ofta och pratade om historiska ting och det var viktigt för oss båda två. Därför är researchen i mina berättelser oerhört viktig för att den ska kännas äkta.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Låt det flöda....

Varför ska man läsa din bok?

Om man gillar att bli underhållen & där taket är högt.

Köp boken här!