Berätta om din bok!
Boken handlar om livet på en advokatbyrå, dvs att huvudpersonen råkar ut för ett mycket svårt problem som hon försöker lösa.

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?
Jag började skriva manuset när jag arbetade på en advokatbyrå som biträdande jurist. I boken blandar jag fiction och fakta, det är läsaren som får avgöra vad som är sant och vad som är falskt.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?
För mig är skrivandet som ett vanligt arbete, fast ett jobb som jag tycker är mycket roligt. Jag sätter mig helt enkelt och skriver ner mina tankar och berättelser.

Skriver du på något nytt nu?
Jag ska börja på en ny bok men jag måste vila mig först från skrivandet och hämta nya krafter eftersom jag arbetar mycket intensivt innan jag lämnar mina texter för publicering.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Att skriva kräver mycket tid, arbete och disciplin. Första texten redigerar jag ett flertal gånger tills jag tycker att jag är klar.

Varför ska man läsa din bok?
Min bok är unik eftersom den är en blandning mellan fantasi och verklighet. Den handlar om händelser som har inträffat men man vet inte vad som är sant och vad som är påhittat, det får den som läser avgöra.

Vad gör du när du inte skriver?
Jag arbetar som jurist och ger råd om hur lagstiftningen och rättsfall ska tolkas och tillämpas. På fritiden joggar jag, tar långa promenader och lyssnar mycket på musik. Jag tycker om klassisk musik, särskilt orgelmusik, så jag går ofta på orgelkonserter. Och, så gillar jag att resa, gärna till lite udda resmål, som exempelvis Grönland, som jag besökte en sommar.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?
Alla, med intresse för böcker, den vänder sig inte till någon speciell grupp, utan till alla som gillar att läsa.