Min bok Frida kom till eftersom det I dag finns mycket information och diskussion om kön, hudfärg och vart vi härstammar ifrån.

Iden var inte färdig utan växte fram utifrån mina konstverk och platsen som jag var på i början av Coronatiden. Jag ville göra något meningsfyllt av dagarna och glädjas av en del av mina konstverk, som alla har en historia.

Inspiration till skrivandet kom från all det som fanns runt omkring mig vilket gav mig kraft och glädje.

Idag skriver jag en berättelse som handlar om nio generationer kvinnor. Denna berättelse hoppas jag ska leva vidare i framtiden för mina kommande släkten. Alla har en historia som är värd att berätta och som också gör att jag som människa utvecklas under tiden.

Jag hoppas min bok blir lustfylld att läsa och ger tankarna bredare insikter.

När jag inte skriver så motionerar jag ofta utifrån årstiderna. Kreativiteten under motionen är fantastisk och har också resulterat till tio svenska klassiker och nio maratonlopp.

Jag hoppas min bok blir läst av båda barn och vuxna och gärna att de läser boken tillsammans.