Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?

Det började med massa dagboksanteckingar som jag lade ihop och sen fick jag idéen att göra en bok så bokideen växte fram under skrivprocessen.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Det som inspirerar mig att skriva är mina bloggläsare, dom har längtat så mycket efter boken och det som får mig att vilja skriva är att jag faktiskt kan hjälpa andra med mina erfarenheter

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?

Jag har länge pratat om med min omgivning att jag ska skriva en bok och min omgivning vet att jag är kreativ av mig så det var inte så stor chock att jag gav ut en bok och blev författare.

Skriver du på något nytt nu?

Just nu skriver jag på uppföljaren av min bok, den kommer handla om vägen tillbaka från allt det mörka som hänt mig. Den första boken handlade mest om det som hänt men den nya boken kommer handla om min ljusa framtid och handla mer om hur man själv kan få hjälp.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Mina råd till andra som ska skriva eller ge ut en bok är att skriva från hjärtat och skriva om något man verkligen brinner för. Publiken kommer märka om du inte är engagerad i ämnet. Och ett annat tips är att publicera din bok själv på vulkan för att få ut så mycket som möjligt på det.

Varför ska man läsa din bok?

Jag tycker man ska läsa min bok för att inte blunda för det som kan hända här i världen. Den ger en inblick på hur det kan vara. 

Vad gör du när du inte skriver?

När jag inte skriver på böcker bloggar jag på bloggen micahs.se och tar hand om min dotter. Just nu bor jag på behandlingshem.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Boken tycker jag passar alla som vill få mer information om ämnet jag skriver om. Jag vill att alla ska förstå hur en tonårsflicka kan ha det.