Berätta om din bok!
”ibland ser jag ingen mening för alla ord” är min andra diktsamling. Den innehåller 119 st av mina bästa dikter, av de ca 1.500 dikter jag skrivit totalt.

Hur kom boken till?
Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?
Jag har skrivit väldigt mycket poesi de senaste åren. Nu tyckte jag att tiden var mogen för att ge ut en andra diktsamling med ett urval av de dikter jag skrivit sen min första diktsamling kom ut.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?
Mina tankar och känslor, saker som händer och har hänt i livet. För mig är det väldigt terapeutiskt att skriva. Jag läser också väldigt mycket, både prosa och poesi, och det inspirerar naturligtvis.

Skriver du på något nytt nu?
Jag skriver dikter hela tiden, mer eller mindre dagligen. Men just nu har jag inga konkreta planer på en tredje diktsamling.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Läs mycket. Ha ett liv, observera omvärlden – man måste ha nånting att skriva om. Skriv mycket och ge inte upp fast det inte flyter alla dagar.

Varför ska man läsa din bok? Vilka vill du helst ska läsa din bok?
Om man gillar humor och vardagsfilosofi tror jag att man uppskattar min poesi. Jag vill gärna öppna människors ögon för att man kan gå sin egen väg och att man inte måste följa den stora massan. Det jag skriver är för vem som helst - alla människor i alla åldrar.

Vad gör du när du inte skriver?
Jag är musiker/ kompositör/ låtskrivare och jobbar som instrumentpedagog.

Jag gör författarbesök och håller skrivarkurser och -workshoppar. Jag uppträder som estradpoet och anordnar själv poesiläsningstillfällen under namnet ”Poetry Open Mic”.
Jag tillbringar mycket tid på min stuga. Jag gillar att ta långa promenader. Jag läser mycket och tittar gärna på bra filmer och TV-serier.