Berätta om din bok! 

Boken har kommit till p.g.a. intresset  på finskt håll för min första bok Möten med Ondska och Godhet (2013). Fick ett otal förfrågningar om en motsvarande bok på finska. Det är dock icke en översättning av nämnda bok, även om det finns flera historier som i denna. Det finns även en del uppdateringar av människoöden.

 

Hur kom boken till? 

Idén att skriva har funnits i hela mitt liv, och material skulle finnas för flera böcker.

 

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig? 

Jag skriver av två orsaker. Det är dels en mental terapi emedan jag upplev många traumatiska händelser, dels hoppas jag få någon eller några människor att tänka med egen hjärna - inte bara gå i massans ledband.

 

Skriver du på något nytt nu?

En ny bok, nu på svenska (Damen i Tallinn) kommer ut om ett par månader.

 

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Om någon känner för att skriva - skriv!

 

Varför ska man läsa din bok? 

Se slutmeningen i nr. 3.

 

Vad gör du när du inte skriver? 

Jag jobbar med vårt familjeföretag (i miljövårdsbranschen).

 

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Alla som vill ha ändring i världens orättvisor.

 

Köp boken här