Berätta om din bok!
Boken handlar om en pojke som heter Filip som en dag får chansen att åka tillbaka i tiden. Han åker tillbaka till sin mormors tid och ännu längre tillbaka, till början av 1900-talet. Han möter många olika människor i olika miljöer. Är det så annorlunda nu än förr? Hur var det att vara barn på den tiden? Hur är det att möta sin mormor och mormorsmor då de var barn?
 
Hur blev boken till?
Den växte fram under skrivningsprocessen. En liten idé har man ju från början men så växer det under tiden. Ibland är det lika spännande att sitta och skriva för man vet inte riktigt hur det skall gå. När barnen var små berättade jag ofta sagor den ena  fantasirikare än den andra och de bad mig berätta dem om och om igen och till slut skrev jag ned berättelserna.
 
Vad inspirerar dig?
Jag älskar att skriva och har alltid gjort det. Jag har en väldigt riklig fantasi och får bl a inspiration just av barn och att berätta sagor men jag får även inspiration av erfarenheter och av människor jag möter.
 
Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?
Min närmaste omgivning har ju vetat om länge att jag skriver, det är ingen överraskning för dem men folk som inte hade en aning om detta blev glatt överraskade och tyckte det var jättekul. Har bara mött positiva reaktioner.
 
Har du några tips till andra som vill skriva en bok?
Våga skriv. Det enda man riskerar är att någon inte gillar det man skriver men så är det väl med allting. Alla har olika smak och alltid är det väl någon som är på samma våglängd. Det är därför så skönt med så många, olika böcker på marknaden.
 
Vad gör du när du inte skriver?
Jag försöker hålla kontakten med mina vänner, läsa, ser på TV och umgås så mycket jag hinner och kan med mina barn och barnbarn och barnbarnsbarn.
 
Varför ska man läsa din bok?
Man skall läsa min bok om man har mycket av sitt barnasinne kvar och tycker om nostalgiresor eller låta sitt eget barn få resa i fantasin och få lära sig på köpet lite om hur det var förr.
 
Vilka vill du helst ska läsa din bok?
Alla. Både stora barn och små barn, vuxna barn och vuxna som borde vara lite mer barn.