Berätta om din bok!
Den handlar om när mitt äldsta barnbarn har varit hos mig på som han kallar det "mormorsemester" varje sommar sedan han var drygt ett år. Vi har kommit varandra väldigt nära under åren. Nu är han en tandlös sjuåring som just börjat i ettan.

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?
Jag har fått så många upplevelser och minnen tillsammans med honom och till slut kände jag att jag ville skriva en bok om hur vi har det och har haft det på våra sommarveckor.
 
Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?
Jag har skrivit ända sedan jag var ganska liten. Jag är en "tänkare" som tycker om att se mina tankar på papper.
Det har blivit mycket under alla år men det här är det första jag publicerar.
 
Hur reagerade din omgivning när du plötsligt var publicerad författare?
Det är inte så många som vet det än men nu kommer jag att sprida det för att det känns roligt! Den här boken är skriven direkt från hjärtat och allt i den är sant.
 
Skriver du på något nytt nu?
Jag har börjat på en till bok som handlar om Loves och mina upptåg. Jag tog inte med alla och allt som vi gjort i min första, för att ha kvar att berätta om i en till bok. Det är en härlig känsla att sitta och minnas och skriva precis som det var just i den stunden man skriver om, känslor, humor och allvar.
 
Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Skriv från hjärtat, då blir det bäst!
 
Varför ska man läsa din bok?
För att se hur roligt och hur mysigt det kan vara att ha en nära relation till sina barnbarn.
 
Vad gör du när du inte skriver?
Jag jobbar som undersköterska i hemtjänsten i Stöde. Jag trivs så bra med mitt jobb. Jag har även köpt mig en liten hundvalp som jag är tillsammans med mycket. Jag tycker mycket om att resa och i höst blir det två veckor i Egypten.
 
Vilka vill du helst ska läsa din bok?
Jag tycker att det här är en bok för både barn och vuxna. Barn känner säkert igen sig i mycket och vuxna kan få nya tankar om hur relationen kan vara mellan morföräldrar/farföräldrar och barnbarn. Det ryms mycket skratt i min bok men också mycket allvar.

Klicka här för att köpa Christinas bok.