Berätta om din bok!
Ja det handlar om små figurer som ingen känner till i parker och skogar. Karl upptäckte dem. Så småningom började han förstå deras språk. De måste sitta sitter på örats kant och prata. Det är det enda sättet som Karl kan höra vad de säger. Jollingarna blir hans bästa vänner. Han får även hjälpa dem att överleva i skogen. Tillsammans får de uppleva många händelser och upplevelser.
Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?
Idén kom efter påhittade sagor berättade för barnen när de var små. Sedan har jag byggt på sagan
Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?
Jag skriver när jag får en idé.
Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?
Vänner och bekanta tycker det är jättekul.
Skriver du på något nytt nu?
jag flera sagor på lager. Lite kortare sago. Det tar dock längre tid än beräknat att få det sista klart
Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Några tips har jag inte men det är alltid kul att sitta och fantisera lite innan man skriver.
Varför ska man läsa din bok?
För att jag har försökt att skriva något mera udda
Vad gör du när du inte skriver?
Pysslar hemma och lite fågelskådning.