Berätta om din bok!
Det är en samling av dikter som jag varje morgon förärat Ingrid Janet när vi inte kunnat träffa varandra då vi är särbos. I senare delen har jag även tagit med de svar i diktform som I J returnerat till mig.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?
Kärleken, känslorna, saknaden och ömheten för I J

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?
Mycket positivt och flera blev överraskade över att jag kunde visa en sådan poetisk ådra. Har annars konstnärskap och musikalitet i släkten, vilket jag saknar!

Skriver du på något nytt nu?
Om framtidens författarskap vet jag ej men fortfarande skickar jag SMS när vi inte kan träffas.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Tveka inte! Skriv!

Varför ska man läsa din bok?
Tror att läsaren kan få inspiration till att på ett annorlunda sätt kunna berätta om sina känslor  för sin älskade. Skicka mail, små lappar! Skriv brev! När som helst. På arbetet, hemresan, på tjänsteresa!

Vad gör du när du inte skriver?
Jag bor i villa med trädgård. Har en hund. En Jack Russel. Åker med min husbil. Jag släktforskar. Är numera måttligt intresserad av  TV-tittande gäller även idrott. Gillar dansbandsmusik och att dansa till densamma.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?
De som upplever kärlekens höga visa!  De som vill berika sitt förhållande med sin partner!

Köp boken här!