Kicki Theander från Middagsfrid låg bakom ett av priserna som vinnaren i Vulkans och Amelias novelltävling vann.

Kicki, vad innehöll påsarna som vinnaren i Vulkans och Amelias erotiska novelltävling fick ta med sig hem?

Den innehöll råvaror för att laga fem middagar för fyra personer + en efterrätt för fyra personer. På menyn stod Saffransfisksoppa med mustiga musslor med bröd, Äggande sparrispasta med kronärtskockor, en Sofrito (en mustig kötträtt i ugnen)  med potatismos och grönsaker och en klassisk mexikansk Mole, en sås till kyckling så görs på russin, mörk choklad och massor av spännande kryddor. Till efterrätt blev det en fluffig chokladmousse. Kassens värde var ca 1500 kr. Det var mycket fina råvaror, köttet var det bästa från Söderhallarna, många varor var ekologiska och några var fair trade.

På vilket sätt påverkas sexlivet av vad man äter?

Kosten är oerhört viktig för välbefinnandet och hälsan rent generellt och självklart påverkas då även sexlivet. För mycket mat gör att man känner sig tung och inte på humör. För mycket alkohol är förödande för sexlivet. Mycket grönsaker och frukt och lagom med kött och mejeri är bäst. Sen finns det särskild mat som anses ha lustframkallande egenskaper, råa äggulor, selleri, saffran och mörk choklad. Kött väcker köttets lustar, men bör intas i lagom mängd. Allt från havet anses vara afrodisiakum.

Har du några tips på vad man kan äta till middag på en dejt som man hoppas ska gå "hela vägen"?

Det ska vara vacker mat med mycket färg. Man bör helst kunna äta den länge utan att bli för mätt. Något man äter med händerna utan att det kladdar för mycket är sensuellt. Kronärtskockor är en perfekt förrätt. Det är också viktigt att inte dricka för mycket vin. Fisksoppa är alltid en höjdare, det är både vackert och gott.

Kicki Theander och vinnaren i tävlingen, Ann-Helene Welander, med all sexig mat.