Berätta om din bok!
Ljusen som tänder Ljuset är en bok för alla de ljusbärare som befinner sig mitt i sitt spirituella uppvaknande. Till dem som söker vägledning i sin resa tillbaka till sitt riktiga jag.

 

Hur kom boken till?
Dikterna är meddelanden som kanaliserades genom mig under 2020. Varje gång jag kände att jag höll på att få ett meddelande plockade jag fram telefonen för att skriva ned det. När jag skrev ned dem trodde jag aldrig att de skulle se dagens ljus. Min plan var att de skulle leva sina liv i min telefon, gömda för världen. Varför skulle någon annan få se mina personliga meddelanden? Det var där jag hade fel. Jag ägde inte meddelandena, de tillhörde inte mig. Det var tvärtom min plikt att dela dem med andra. När jag fick den insikten visste jag att jag skulle publicera dem. Då fanns inget tvivel, ingen tvekan, inget att se tillbaka på. Det var bara att omfamna den vägledning jag givits.

 

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Lita på det som flödar genom dig. Vare sig det handlar om skrivande, musikskapande eller andra konstformer. Lita på det utan att sätta etiketter eller lägga det i fack. Äg det. Om ingen gjort det förut har du hedrats uppdraget att vara den första. Skapa för dig själv för att du finner glädje i det, inte för att tjäna pengar, erkännande eller berömmelse. Skapar du för dig själv så har du vunnit allt.

 

Varför ska man läsa din bok?
Det är ganska enkelt. Om du vägleds till att läsa min bok kommer det garanterat finnas meddelanden i den som dina guider vill att du ska höra. Att läsa dem kan vara en del av din resa, en vägledning. Det kan även vara en aktivering för att du ska nå den inre vetskapen som finns inom dig för att stärka din koppling till Allt Som Är.