Berätta om din bok!

Det här boken kan hjälpa bra män att träffa rätt kvinna och behålla henne. Det är ingen "raggningsmanual" och inte heller någon sexupplysningsbok. Det är en klok och erfaren bästa kompis som ger goda råd utan pekpinnar, full av dråpliga, roliga anektdoter.

Betrakta boken som en lustfylld liten resa genom livets krokiga irrvägar och kanske, kanske kan den ge något användbart råd på vägen. Jag tar upp några tänkvärda ämnen som faller under den stora kategorin KÄRLEK mellan man och kvinna och det kan säkerligen även appliceras på samkönade förhållanden. Det handlar helt enkelt om lust och kärlek mellan två vuxna människor.

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?
En god vän sa till mig en gång att jag hade hjälpt honom och andra vänner att "lösa gåtan med Kvinnan", eftersom de var så tafatta när de gäller relationer och att jag borde dela med mig av mina råd i en bok så att fler kan få ta del av dem. När han hade sagt detta fick jag genast titeln klar för mig och sen skrev jag bara i stort sett dag och natt. Jag valde en ABC-disposition för att göra det mer överblickbart eftersom ämnet är så komplext. Det var också viktigt för mig att skriva den med glimten i ögat. Den ska vara lättläst och lämna läsaren med både ett leende och en eftertanke.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Skrivandet har alltid haft en central del i mitt liv. Jag har skrivit sång- och showtexter, översatt musikaler och gjort flera fria tolkningar av bland andra Jacques Brel eller musikalerna Cyrano och Pippin, jag har skrivit pop- och rocktexter med mera. Jag har alltid fascinerats av det skriva ordet och hur det kan roa eller oroa läsaren.

Det som inspirerar mig är livet självt och människorna som jag träffat i olika sammanhang.

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?

De som känner mig väl frågade faktiskt varför jag inte skrivit en bok tidigare eftersom jag har så mycket att berätta och så mycket material i mina gömmor. Reaktionerna har bara var mycket positiva.

Skriver du på något nytt nu?

Ja, det gör jag. Jag har börjat på en mer seriös och faktiskt mycket utlämnande bok om mitt liv i den s k underhållningsbranschen. Jag har också en i det närmaste färdigskriven bok som heter "Våga misslyckas" som handlar om livets fadäser och hur man överlever dem.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Skriv bara. Alla människor har åtminstone en bok i sig. Det gäller bara att våga och tro på sig själv.

Varför ska man läsa din bok?
För att det är väldigt, väldigt bra. Den är som en bästa kompis som hjälper dig att bättre ta hand om dig själv, din kvinna och som visar hur du med enkla medel kan förgylla din vardag

Vad gör du när du inte skriver?

Jag tar hand om mina två små hundar och pussar på min fru.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Alla ni som fortfarande tror på Kärleken.