Michael Håkansson med i 2000-talets vetenskap

Michael Håkansson - Författaren av serien om "de vita gifterna"

I juni-numret av 2000-talets vetenskap tar Michael Håkansson plats på hela två uppslag.  Michael Håkansson, eller Micke Skribent som han också kallat sig, skriver om gluten och mjölk i sin trilogi "de vita gifterna. I böckerna får läsaren reda på alla moderna sjukdomar som är kopplade till gluten och mjölk och hur man gör för att ändra sin diet till att helt utesluta Gluten och Mjölk.

2000-talets vetenskap talar om Michael som vår tids Lubbe. De syftar såklart på Lubbe Nordström som via sin repotageserie "Lort-Sverige", rapporterade om problem med trångboddhet och bristande hygien. Det sändes i tio delar på Sverige Radio och senare blev bok. Han fick svenska samhället att blir renare och samtidigt bli kvitt sjukdomar som hörde dålig hygien till. Michael Håkansson rapporterar på samma sätt fast om gluten och mjölk, som kan leda till att flera av vår tids moderna sjukdomar och problem minskar.

Är du intresserad av att läsa Michael Håkanssons fascinerande serie om de vita gifterna - gluten och mjölk finns det att köpa i Vulkans shop och hos bokhandlare. Gluten och mjölk del 1 finns att köpa här. Gluten och mjölk del 2 finns att köpa här och Gluten och mjölk del 3 finns att köpa här.

Vill du också get ut din bok på vulkan går det bra genom att beställa via vårt formulär och välja några av våra paket vi erbjuder, t ex författarpaketet.