Berätta om din bok!
Den handlar om min dotter som var med om en allvarlig bilolycka och fick svåra skallskador till följd. Hur vi kämpat mot myndigheter, sjukvården och våra rättigheter. Det har inte alltid varit lätt men jag har inte gett upp. Tårarna har varit många samtidigt finns det stunder då glädje och stolthet varit stor.
Hur kom boken till?
Från början så skrev jag dagbok och dokumenterade så noga jag kunde så att jag skulle kunna återberätta för Sandra vad hon varit med om. Dagböckerna vart många och jag insåg att Sandra aldrig skulle klara av att läsa dessa själv, så jag beslutade mig för att skriva en bok till henne istället. Jag har använt journaler, dokument och mina egna dagboksanteckningar som underlag till boken.
Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?
Den växte fram då flera var intresserade av hennes livsöde och kamp tillbaka.
Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?
Det var ett sätt för mig att bearbeta Sandra olycka samtidigt som man försökte förstå vad som hänt.
Skriver du på något nytt nu?
Nej
Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Passa på att skriva innan det är försent man vet aldrig vad som händer i morgon.
Varför ska man läsa din bok?
Jag tycker att man ska läsa min bok för att förstå vikten av att inte ge upp och att kämpa även fast det kan ta lång tid.
Vad gör du när du inte skriver?
Arbetar och lever ett familjeliv med min man samtidigt som jag finns där och stöttar min dotter.
Vilka vill du helst ska läsa din bok?
Folk som är i samma situation och de som är intresserade av sann livshistoria.