Berätta om din bok!
En mångsidig bok, som väcker ideér och tankar. Surrealistiska berättelser som brottas med trosfrågor och livet. En bok där mitt inre speglar sig mot den pågående verkligheten.

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?
Jag återvände till mina forna hemtrakter och en svunnen värld vaknade till liv i mig. Jag mådde skit då, men visste att jag måste skriva mig igenom det. Boken har tagit ny ton sedan dess med vändningar. Den är skriven i ca 6 år under färd.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?
Min inre värld.

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?
Gott. Det är lite undercover. Få vet vad jag gör.

Skriver du på något nytt nu?
Har lite ideér. Känner på det.Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Att vara lyhörd och göra sin egen grej. Det funkar inte att kopiera andras.

Varför ska man läsa din bok?
Min bok är ett stormkök för den som vill framåt. Den har ett känsligt språk. Den är skriven för att inspirera andra- gärna yngre. Min text är ibland poetisk, intensiv, och tolkningsbar. Den innehåller mycket tankefrön men är skissartad. Jag kunde vare sig utesluta begären eller det andliga livet. På det stora hela är det en konstnärs levnad.

Vad gör du när du inte skriver?
Går på konstlinje på fh.s.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?
För sårbara, tänkande eller intellektuella själar, som aldrig riktigt hittar hem i den här världen. Andligt, etnologist eller romantiskt lagda.

Köp boken här!