Berätta om din bok!
Friskvårdsbok för vuxna i personlig utveckling. Positivt tänkande/mental träning. Här får man 100 små hemläxor i livsglädje. Man gör en daglig övning i Livsglädje som ett program i flera veckor eller väljer ut de övningar man själv vill arbeta med.

Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?
Jag är diplomerad Friskvårdsterapeut och är utbildad ibland annat hälsa, avspänning och mental träning. Den här bokide´n fick jag under min utbildning i Mental träning. Jag har hämtat inspiration ifrån mina utbildningar men även ifrån mitt vardagsliv.

 Vad får dig att skriva? Vad inspirerar dig?
Jag har skrivit hela mitt liv. Jag mår bra av att skriva – det är livsglädje för mig! Jag inspireras av saker som händer i verkliga livet men har även en stor fantasi och kreativitet vilket jag utnyttjar i mitt skrivande.

Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?
Min familj och mina vänner tycker att det är roligt att jag skriver och stöttar mig i min skrivande.

Skriver du på något nytt nu?
Jag skriver på en uppföljare till livsglädjeboken samt en friskvårdsbok för hela familjen. Jag skriver även på flera barnböcker samt en vuxenroman.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Bara gör det! se till att du får tid till ditt skrivande. Prioritera din dröm! Tro på dig själv!

Varför ska man läsa din bok?
Boken passar för alla som känner sig lite trötta och nedstämda. Kanske är man utbränd eller deprimerad. Men den passar även bra för alla som bara vill bli lite lyckligare… känna sig lite gladare… som vill införa mer glädje i sitt liv!

Vad gör du när du inte skriver?
Jag har ett eget företag där jag säljer mina handgjorda smycken. Min webshop heter ” Pearls of hope and dreams ” och en del av försäljningen går till NHR-fonden för att hedra min syster som gick bort i sjukdomen MS endast 43 år gammal. Jag har blivit utsedd till Vardagshjälte för min insamling vilket känns hedrande!

 Vilka vill du helst ska läsa din bok?
Alla! Men allra helst de som mår dåligt mentalt, till exempel de som är sjukskrivna för depression.

Köp boken här!