Berätta om din bok!

Min bok ”Pigment” är en samling av korta dikter. Boken innehåller 149 dikter, med fokus på moralfilosofi. Dikterna är mina reflektioner kring ämnen som berört mig

Hur kom boken till?

Min bok ”Pigment” är ursprungligen instagraminlägg, där jag har skrivit några gånger i veckan under cirka ett år. Det var intressant att få direkt respons från människor världen över. Mitt instagramkonto blev snabbt populärt och därför ville jag samla ihop alla mina dikter till en bok.

Var det en färdig ide´, eller växte det fram under skrivprocessen?

Diktsamlingen var inte planerad från början. Jag tror mig ha fått ihop ett helt koncept om moraliska värderingar utifrån min presonliga världsåskådning och därför kunde jag se det som ett avslutat projekt och ge ut det i bokform.

Skriver du på något nytt?

Jag fortsätter att skriva dikter.

Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?

Inspirationen till dikter är hämtade ur litteratur, diskussioner med människor, iakttagelser och mina personliga känsloupplevelser.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok.

Var noggrann när du skriver och tänk igenom också vilken bild du lämnar om dig själv till andra och att man själv kan stå för det man har skrivit.

Varför ska man läsa din bok?

Jag hoppas att kunna ge en djupare förståelse för livet och dess närmaste omgivning.

Vad gör du när du inte skriver?

Jobbar heltid, tränar kyokushin karate och går på gym, målar tavlor, läser böcker, umgås med vänner, tittar film och lyssnar på musik.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?

Boken är riktad mot de som vill, på sitt eget sätt, lära sig mer om sin omgivning och sig själva.