Berätta om din bok!
Närmare 600 000 hushåll i dag har så höga lån i förhållande till inkomsten att de är väldigt känsliga för räntehöjningar. Samtidigt ökar lån utan säkerhet i så snabb takt att sms­lån till unga har blivit en handelsvara. DN visar att landets tio största snabblånebolag har dragit sammanlagt nästan 69 000 personer till Kronofogden.

Problemet är dels att många inte har en aning om hur man hanterar pengar eller ens betalar räkningar, dels att alldeles för många inte planerar sitt liv mer än några veckor i förväg. De förstår inte att ett kortsiktigt tänk när det gäller pengar långsiktigt helt kan urholka den egna ekonomin och skapa stora problem som är grymt svåra att ta sig ur. Den som tar hjälp av min bok kommer inte bara kunna hålla sig långt bort från ekonomiska problem utan dessutom få en fantastiskt bra ekonomi. Och det gäller även dem som har en medioker lön. Nyckeln till framgång är att varje dag vara lite smartare än genomsnittet när det gäller pengar och hur man spenderar dem. Och det behöver inte vara svårt.

Vad inspirerade dig till att skriva boken?
Jag har skrivit boken eftersom jag vill inspirera andra till att ta tag i sin ekonomi och att lära dem att se vilka möjligheter som faktiskt finns. Man behöver varken vara entreprenör eller göra en imponerande karriär för att leva ett rikt liv. Det handlar istället om att vara mer långsiktig än genomsnittet, konsekvent och att tänka efter före.

Varför ska man läsa din bok?
För att den berättar hur du får mer pengar över med mindre ansträngning. I början kräver det naturligtvis en förändring i ditt beteende, och det kan vara jobbigt, men snabbare än du tror kommer du ha skapat nya vanor i ditt liv som gör ditt liv rikare och din plånbok tjockare utan att du behöver jobba mer.

Vilka vill du helst ska läsa din bok?
Alla som är det minsta intresserade av att få bättre koll på sina pengar. Möjligheterna är många, man måste bara lära sig att se dem.

Vad gör du när du inte skriver?
Umgås med familj och vänner, tränar, lyssnar på musik och letar efter nya investeringsmöjligheter.

Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Ta tag i det nu, inte i morgon. “Det bästa tillfället att plantera ett träd var 20 år sedan. Det näst bästa tillfället är i dag.”

Köp boken här!