Lennart Guldbrandssons bok om skrivtips ute nu

"Hemma har jag drygt tre hyllmeter med böcker om att skriva: de handlar om alltifrån hur man skriver olika genrer och hur bra intriger är uppbyggda, till hur man skaffar idéer och hur man marknadsför sina böcker. Men det är nästan ingen som tar ett helhetsgrepp. Så jag tog min vana att göra research, min disciplin och mina lärdomar från de här åren och kombinerade det med tipsen jag fått från alla kontakter jag har skaffat under min karriär. Därefter siktade jag in mig på en ganska specifik målgrupp: de som verkligen vill sälja sin bok. De flesta av dem som vill sälja sina böcker har redan läst någon bok om att skriva eller är med i grupper på sociala medier. Det betyder att de har lite kunskap, men att en del av den kunskapen kanske inte stämmer med verkligheten. Samtidigt vill de inte ha en tjock lunta med tips som de aldrig kommer att använda utan en innehållsrik bok utan onödigheter. Min bok är en av de få böcker som jag känner till som åstadkommer allt det." Lennart Guldbrandsson

Köp boken på Adlibris.