Berätta om din bok!
Genomsnittsmänniskan tänker över fyrtiotusen tankar per dag och studier visar att nästan nittio procent är negativa tankar. Visste du att negativa tankar skadar din hjärna? Hur kan vi lära oss att kontrollera våra negativa tankar och hur kan vi lära oss att styra våra ovälkomna känslor? Steg för steg tittar vi på vilka komponenter som ger människan de bästa förutsättningarna till att må bra och hur vi kan skapa vårt bästa möjliga liv. Jag förmedlar dig effektiva verktyg, metoder och knep som kommer att förenkla din tillvaro och leda dig till ett bättre och gladare liv.
Hur kom boken till? Var det en färdig idé eller växte den fram under skrivprocessen?
När jag var sju år satt jag och dagdrömde, högt uppe i ett träd. Jag hade nämligen ett kontor i detta träd och här satt jag ofta och drömde om vad jag vill göra som vuxen. Här såddes ett frö till min stora dröm om att inspirera människor till att må bra. Efter en allvarlig hjärninflammation som jag drabbades av för åtta år sedan, började jag forska i hur vi kan styra oss själva till att må ännu bättre och få ut mer av livet. Så när jag började skriva boken för 2 år sedan hade jag allt material som jag behövde för att förverkliga drömmen om den här boken.
Vad får dig att vilja skriva? Vad inspirerar dig?
Jag inspireras av att se andra människor utvecklas och växa. Under hela skrivprocessen har jag haft en oerhört stark känsla av att andra människor kommer att må ännu bättre av att läsa min bok. Den här känslan har gett mig ständig kraft och inspiration till att vilja färdigställa boken.
Hur reagerade din omgivning på ditt författarskap?
Det är min omgivning som inspirerat mig till att våga ta steget till att dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper. Min omgivning fick mig att förstå att jag var rätt person för att inspirera världen med den här boken.
Skriver du på något nytt nu?
Jag skissar på nya bokidéer. Jag planerar att påbörja skrivandet av nästa bok inom ett par år.
Har du tips eller råd till andra som vill skriva en bok?
Undersökningar runt om i världen visar på, att de lyckligaste och mest nöjda människorna är de som dagligen ägnar sig åt sina passioner. Är skrivandet en passion, låt dig då inte hållas tillbaka av rädslor och andra begränsande tankar. Skriv boken för att du vill investera i din personliga utveckling och framtid!
Varför ska man läsa din bok?
För att du vill skapa ditt bästa möjliga liv.
Vad gör du när du inte skriver?
Via mitt egna företag, Vinnande Försäljning lanserade jag även min första bok ”Så blev jag en stjärnsäljare – 44 avgörande faktorer”. Parallellt med mitt författarskap håller jag även inspirationsföreläsningar om hur vi kan styra oss själva till att må ännu bättre. Jag håller även föreläsningar inom försäljning.
På min fritid umgås jag gärna med mina nära och kära. Mina största passioner i livet är resor, racketsporter och människor. Jag älskar att träffa människor och jag fascineras alltid lika mycket av att lyssna till andra människors tankar och idéer.
Vilka vill du helst ska läsa din bok?
Alla människor som vill nå sin fulla potential som människa och få ut ännu mer av livet.

Köp boken här!